Шльопанці та в’єтнамки Puma

Тапочки та шльопанці Puma – правильний вибір для унікальної та сексуальної жінки чи чоловіка. Перевірений роками бренд Puma – гарантія якості. Ви ніколи не помилитеся з нею. До нього можуть потягнутися не тільки спортсмени або прихильники спортивного стилю, адже вже не так, що в спортзал або в басейн можна ходити тільки в тапочках і шльопанцях Puma. Сьогодні ми зазвичай зустрічаємо цей бренд на вечірках або навіть на роботі, і він викликає широке захоплення всюди. Тому влітку не варто пропускати тапочки або шльопанці Puma, які є одними з модних трендів.

Це не звичайні шльопанці чи тапочки, якісні матеріали, до яких бренд Puma докладає багато зусиль, виводять кожну річ на новий рівень. Здебільшого це синтетичний текстильний матеріал у поєднанні з екологічною шкірою, який прикрашає верх тапочок. У випадку з шльопанцями Puma це гумова або поролонова підошва з ремінцями з приємної і міцної тканини.

Дитячі тапочки Puma в дизайні унісекс

Дитячі тапочки Puma унісекс виготовлені з якісного, міцного матеріалу. Вони легкі, дихаючі та комфортні на нозі. Вони підходять як для повсякденного носіння, так і для водного взуття.

Ціна на момент огляду: 612 Грн

Жіночі сандали Puma із застібкою

Простий, але оригінальний. Саме такими є модні босоніжки Puma. Сліпучий на вигляд. Вони підкорять вас з точки зору функціональності. Ви будете цінувати їх з багатьох причин. Він пожвавить вашу взуттєву полицю і освіжить не тільки літній наряд. Босоніжки Cosy від відомого бренду Puma привертають увагу з першого погляду своїм дизайном. Жіночі босоніжки гарного фіолетового кольору пишаються своїм дизайном і універсальністю використання.

Ціна на момент огляду: 616 Грн