Сандалі та тапочки для дівчинки

Рожеві кросівки для дівчинки Adidas adilette Aquak EF1749

Рожеві дитячі тапочки з культовими смугами Adidas.

Ціна на момент огляду: 634 Грн

Рожеві гумові дитячі в’єтнамки Nike

Шукаєте відповідне дитяче взуття на літо? Шльопанці незамінні. Він сподобається кожній дівчинці. Тут у якісному дизайні від відомого бренду. Тип взуття, яким дитина буде користуватися не тільки влітку. Також цінуються шльопанці під час відвідування громадського басейну.

Ціна на момент огляду: 807 Грн

Дитяче сабо Crocs в рожево-білому поєднанні

Дитячі крокси рожево-білого кольору мають практичний ремінець на п’яті для надійної фіксації стопи. Внутрішня устілка з канавками. Взуття також підходить для використання у воді, а також взуття на вулиці.

Ціна на момент огляду: 1 234 Грн

Дитячі туристичні сандали сіро-жовтого кольору

Дитячі босоніжки для піших прогулянок на півдня в суху і теплу погоду. Легкий і зручний для літніх поїздок. Застібається на практичну липучку.

Ціна на момент огляду: 337 Грн

Якісні в’єтнамки в сучасному дизайні не тільки для води

Шльопанці для водних видів спорту для прогулянок біля води. Вони підходять всім. Прості та практичні шльопанці, які легко одягаються та дуже швидко сохнуть. Ідеально підходить для відпочинку біля води.

Ціна на момент огляду: 190 Грн

Дитячі гумові тапочки з веселим принтом

Вам потрібні тапочки для малюка? Тож вірте, що вони настільки порадують і привернуть увагу дитини, що дитина захоче їх носити. Більше не буде приставати малюка бігати босоніж. Тапочки , які підходять не тільки для літа, але пропонують набагато ширше використання, що оцінить кожен батько. Дитячі тапочки Alpine Pro HERRO привертають увагу з першого погляду красивим, веселим принтом

Ціна на момент огляду: 219 Грн

Сучасні тапочки на високій платформі

Модний аксесуар літнього сезону. Він стильний. Це підвищить вашу впевненість у собі і, в даному випадку, ваш зріст. Якщо ви любите модні речі, то ці жіночі тапочки на платформі вам припадуть до душі. Також чудовий вибір для тих дам, які люблять бути на кілька сантиметрів вище, але бажано не завдяки шпильці.

Ціна на момент огляду: 919 Грн

Дитячі сандалі для активного відпочинку та походу

Дитячі вуличні та туристичні сандалі зелено-жовтого кольору підійдуть як дівчаткам, так і хлопчикам. Спортивні босоніжки на ремінцях оснащені зручною застібкою-липучкою.

Ціна на момент огляду: 557 Грн

Жіночі сандали Puma із застібкою

Простий, але оригінальний. Саме такими є модні босоніжки Puma. Сліпучий на вигляд. Вони підкорять вас з точки зору функціональності. Ви будете цінувати їх з багатьох причин. Він пожвавить вашу взуттєву полицю і освіжить не тільки літній наряд. Босоніжки Cosy від відомого бренду Puma привертають увагу з першого погляду своїм дизайном. Жіночі босоніжки гарного фіолетового кольору пишаються своїм дизайном і універсальністю використання.

Ціна на момент огляду: 616 Грн

Дитячі спортивні сандали NIKE

Навіть маленькі дівчатка хочуть подобатися і бути красунчиками. Порадуйте свою доньку, онуку практичним, якісним та сучасним взуттям. Красиві рожеві босоніжки Nike порадують вас. Дитячі спортивні босоніжки Nike SUNRAY ADJUST 5 рожевого кольору підходять як для сухого, так і для водного використання. Вони привертають увагу як дитини, так і батьків. Ви оціните саму обробку.

Спортивні літні дитячі сірі босоніжки Alpine Pro OLIVIO

Дитяче спортивне взуття ALPINE PRO OLIVIO ідеально підходить для легких занять спортом або подорожей у літні місяці завдяки відкритим частинам і твердому носку. На відміну від класичних босоніжок, забезпечує захист пальців ніг від травм. Взуття легко надягає завдяки гумовій застібці та одній застібці-липучці.

Ціна на момент огляду: 703 Грн

Дитячі літні крокси помаранчеві

Дитячі крокси Classic в помаранчевому дизайні виготовлені з якісного матеріалу. Вони підходять для будь-якого випадку. Вони мають типовий повний носок і відкриту п’яту. Ремінець на п’яті призначений для надійної фіксації ніжки дитини. Взуття, яке підкорює кожну дитину своїм дизайном, цінне для батьків з точки зору матеріалу.

Ціна на момент огляду: 802 Грн

Жіночі тапочки для басейну Aqua-Speed

Жіночі тапочки Aqua-Speed у двоколірному виконанні. Жіночі тапочки для басейну. Підошва EVA. Стійкість до стирання. вони виготовлені з якісного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 474 Грн

Барвисті дитячі шльопанці Aress

Дитячі шльопанці Aress APPLEBAY підходять для повсякденного носіння в літні місяці. Широкі текстильні лямки підбиті для більшого комфорту. Підошва виготовлена з піни EVA DUAL-DENSITY, яка відповідає вимогам більш міцної підошви і в той же час м’якої проміжної підошви.

Ціна на момент огляду: 80 Грн

Дитячі крокси чорно-зеленого кольору

Дитячі Crocs-Crocband в класичному і типовому дизайні для цього виду взуття вразять вас з першого погляду поєднанням кольорів. Чорні крокси пожвавлені контрастним зеленим і жовтим. Вони виглядають тим цікавіше і водночас цінні, оскільки, з іншого боку, на них відразу не видно бруду. Що вітається для дитячого взуття.

Ціна на момент огляду: 1 589 Грн

Рожеві босоніжки NEW BALANCE для дівчинки

Босоніжки для дівчинки NEW BALANCE красивого рожевого кольору. Взуття має липучки для більш зручного застібання та кращої фіксації стопи дитини. Босоніжки рожевого кольору з білим фірмовим принтом.

Ціна на момент огляду: 1 179 Грн

Червоно-чорні дитячі сандали Nike SUNRAY PROTECT

Шукаєте якісне взуття для своєї дитини, яка влітку любить бігати та розважатися з іншими дітьми на дитячому майданчику? В такому випадку придбайте йому дитячі босоніжки Nike SUNRAY PROTECT, які ідеально і дбайливо закривають пальці ніг і забезпечують першокласний комфорт під час ходьби і бігу

Ціна на момент огляду: 903 Грн

Дитячі в’єтнамки унісекс QUIKSILVER

Хочете купити дитяче взуття на літо? Потрібне якісне дитяче взуття для відпочинку? Ви відвідуєте з дітьми громадські басейни? Вам подобається практичне взуття універсального призначення та в дизайні унісекс? Тоді неодмінно купіть своїй малечі ці сучасні шльопанці.

Ціна на момент огляду: 468 Грн