Сандалі для активного відпочинку та походу

Дитячі сандалі Aqua-Speed для басейну

Треба подбати про безпеку дітей. Те ж саме стосується вибору відповідного дитячого взуття. Тут якісне, сучасне і дуже практичне дитяче взуття для басейну. Однак ви будете використовувати їх в основному протягом року. Завдяки дизайну він ідеально підходить.

Ціна на момент огляду: 300 Грн

Жіночі сандали в стилі sporty-casual

Жіночі сандали чорного кольору. Красиві босоніжки привернуть увагу з першого погляду. Вони забезпечують комфорт і зручність. Вони мають сучасний і позачасовий дизайн.

Тапочки CROCS Classic Bubble Block Slide

Тапочки CROCS Classic Bubble Block Slide в якісному дизайні – популярне взуття для літніх днів. Вони зручні. Вони підходять для дома, в місті та на воді.

Ціна на момент огляду: 1 094 Грн

Дитячі тапочки Puma в дизайні унісекс

Дитячі тапочки Puma унісекс виготовлені з якісного, міцного матеріалу. Вони легкі, дихаючі та комфортні на нозі. Вони підходять як для повсякденного носіння, так і для водного взуття.

Ціна на момент огляду: 612 Грн

Коричневі сандали на ремінцях Lanetti

Вам подобається зручне і водночас позачасове взуття? Ви ненавидите купувати та вибирати відповідне взуття? Вам потрібні зручні та якісні босоніжки? Тоді ця модель вам сподобається. Босоніжки Ланетті в коричневому дизайні призначені для літа. Проте прослужить не один літній сезон, завдяки якісному дизайну та позачасовому стилю.

Ціна на момент огляду: 1 028 Грн

Жіночі туристичні сандали на ремінці

Шкіряні туристичні сандалі ідеально підходять для повсякденних походів у гарну та суху погоду. Якою була наша мета? Зручні босоніжки на чіпкій підошві для літніх прогулянок природними стежками. Шкіряна устілка та верх сприяють кращій гігієнічності взуття.

Ціна на момент огляду: 1 586 Грн

Чорні чоловічі шкіряні сандали GO SOFT

Чоловічі чорні шкіряні босоніжки GO SOFT відрізняються непідвладним часу дизайном і якісним матеріалом. Шкіряні чорні босоніжки з ремінцем і відкритою п’ятою забезпечують максимальний комфорт і комфортну ходьбу.

Ціна на момент огляду: 713 Грн

Дитячі туристичні сандали сіро-жовтого кольору

Дитячі босоніжки для піших прогулянок на півдня в суху і теплу погоду. Легкий і зручний для літніх поїздок. Застібається на практичну липучку.

Ціна на момент огляду: 337 Грн

Дитяче вуличне взуття в універсальному дизайні

Дитячі сандалі MH150 ідеально підходять для поїздок на півдня в суху погоду. Воістину універсальне взуття, яке ефективно захищає дитячі пальчики ніг і в той же час забезпечує хорошу вентиляцію.

Ціна на момент огляду: 631 Грн

Літні жовті сандали Caprice

Сандалі CAPRICE жовтого кольору виготовлені з еко шкіри. Босоніжки на низькій танкетці. Вони забезпечують комфортну ходьбу і приємні на нозі.

Ціна на момент огляду: 1 921 Грн

Жіночі літні спортивні сандали Loap

Жіночі сандали Loop JADE мають підошву TPR і застібку на липучці. При ходьбі вони амортизують удари і забезпечують приплив свіжого повітря. Підходить для міста і для невибагливої поїздки.

Ціна на момент огляду: 660 Грн

Жіночі сандали Trendyol Rope

Вам подобається зручне взуття? Ви віддаєте перевагу позачасу? Бажаєте придбати зручні босоніжки, які виділяються своїм дизайном? Тоді ці унікальні жіночі босоніжки не повинні бути відсутніми в жодній взуттєвій коробці.

Ціна на момент огляду: 475 Грн

Дитячі непромокальні кросівки STAR

Діти ростуть як вода, тому не дивно, що нове взуття потрібно купувати. Якщо ви хочете якісні, зручні та універсальні, тоді неодмінно придбайте ці практичні кросівки .

Ціна на момент огляду: 713 Грн

Жіночі в’єтнамки в оригінальному дизайні

Пожвавіть свою взуттєву коробку унікальним предметом літнього взуття. З першого погляду він вразить вас оригінальним дизайном і красивим кольором. Колір, який підходить всім і є одним з модних і популярних. Взуття, яке влітку практично не знімаєш. Так, вони зручні. Ваш гаманець теж буде щасливий. Тут дійсно можна зробити багато чудових справ за невеликі гроші.

Ціна на момент огляду: 227 Грн

Жіночі спортивні сандали ALPINE PRO

Купуйте якісне зручне взуття. Сучасні босоніжки, які вражають своїм цікавим дизайном, підійдуть і для роботи, і для подорожі. Жіночі босоніжки ALPINE PRO VERONICA з ефектним дизайном привернуть вашу увагу та повністю підкорять комфортом, який вони забезпечують. Жіночі босоніжки з трикотажем на ремінцях чорного з рожевим і білим особливо підходять для теплих днів.

Ціна на момент огляду: 807 Грн

Сандалі для хлопчика темно-синього кольору

Вони – справа кожного сезону. Ноги у дітей ростуть, і для багатьох батьків постійний вибір і покупка взуття – це клопітка. Повірте, купити якісне і зручне взуття можна легко, просто і зараз. Гарне практичне взуття. Завдяки дизайну і кольору ідеально підходить для маленьких чоловічків і хлопчиків, яким обов’язково сподобається.

Ціна на момент огляду: 1 278 Грн

Жіночі стильні відкриті сандали

Жіночі сандали Umbro ZOE дуже зручні та приємні в носінні. Ви неодмінно оціните босоніжки особливо в теплі дні.

Ціна на момент огляду: 881 Грн

Чоловічі відкриті сандали з якісного матеріалу

Сучасні чоловічі сандалиClearwater CNX Outdoor Keen забезпечують комфорт протягом усього дня. Характеристика: водонепроникна. Кріплення: висувне. Колір: зелений. Деталь: технологія Cleansport NXT – поглинає запахи, технологія KEEN.

Ціна на момент огляду: 2 475 Грн

Замшеві сандали на зручній та сучасній платформі

Насолоджуйтеся прекрасними теплими днями у зручному та сучасному взутті. Якщо ви шукаєте зручне та водночас стильне взуття, то ці замшеві босоніжки вам сподобаються та пожвавлять ваш образ. Вони привабливі і забезпечують максимальний комфорт. Жовті замшеві сандали на платформі підкорюють з першого погляду одним лише оптимістичним кольором. Вони підкреслюють ваш наряд і додають йому родзинку.

Ціна на момент огляду: 1 190 Грн

Чоловічі відкриті літні сандали CCC

Панове, виходьте зустрічати літню погоду в правильному взутті. Вирушайте в подорож в якісному взутті. Будьте в курсі цих босоніжок. Практичні, сучасні, позачасові та надзвичайно зручні босоніжки для повсякденного носіння. Чорні чоловічі босоніжки Ланетті підійдуть до будь-якого одягу за кольором і малюнком. Джентльмени також оцінять той факт, що на них не відразу видно плям чи бруду.

Ціна на момент огляду: 1 249 Грн

Легкі спортивні сандали Lee Cooper

Шукаєте зручні, але красиві спортивні босоніжки на літо? Взуття, яке можна використовувати не тільки для тривалих прогулянок, але й для спортивно-повсякденного вбрання? Спортивні босоніжки, які оцінять не тільки спортивно налаштовані жінки, а й сучасні мами, яким потрібне зручне взуття для тривалих прогулянок з коляскою або бігу за дитиною. Безсумнівним вибором стануть жіночі босоніжки Lee Cooper. Гарантія задоволення.

Ціна на момент огляду: 1 322 Грн

Бежеві босоніжки на каблуці з ремінцем

Жіночі бежеві босоніжки в позачасовому дизайні виготовлені з якісної еко замші. Босоніжки на ремінцях з більш широким каблуком роблять ходьбу комфортнішою. У той же час вони зроблять ваші ноги вищими і стрункішими.

Ціна на момент огляду: 1 587 Грн

Дитячі літні сандали Paw Patrol

Дитячі сандали Paw Patrol сподобаються кожній дитині. Дитячі босоніжки ідеальні для басейну, пляжу або прогулянки. Вони мають застібку на липучці. Їх зручно носити. З мотивом веселого характеру.

Ціна на момент огляду: 396 Грн

Зручні дитячі сандали в якісному дизайні

Дитячі сандали Wojtylko. Босоніжки Толгус привернуть увагу сучасним виглядом у спортивному стилі. Класичний крій ідеально підходить для будь-якого типу стопи дитини. Босоніжки для дітей мають практичну застібку-липучку, завдяки якій босоніжки легко адаптуються до ніжки дитини.

1 2