Пляжні тапочки та сандалі

Сучасні чоловічі в’єтнамки Big Star

Чоловічі шльопанці Big Star – це сучасні, позачасові, якісні та дуже зручні. Вони підкреслять ваш літній образ. Ви також можете носити їх вдома або на відпочинку як тапочки. Вони не можуть бути відсутніми у вашому багажі для відпустки. Вони виготовлені з якісного, міцного та приємного на дотик матеріалу.

Ціна на момент огляду: 465 Грн

Дитячі сандалі Aqua-Speed для басейну

Треба подбати про безпеку дітей. Те ж саме стосується вибору відповідного дитячого взуття. Тут якісне, сучасне і дуже практичне дитяче взуття для басейну. Однак ви будете використовувати їх в основному протягом року. Завдяки дизайну він ідеально підходить.

Ціна на момент огляду: 300 Грн

Жіночі рожеві тапочки в класичному дизайні

Класичні замшеві тапочки в ефектному рожевому кольорі виділяються якісним і приємним матеріалом. Завдяки дизайну вони дуже зручні. Вони забезпечують комфорт навіть протягом усього дня на нозі.

Ціна на момент огляду: 316 Грн

Жіночі сандали в стилі sporty-casual

Жіночі сандали чорного кольору. Красиві босоніжки привернуть увагу з першого погляду. Вони забезпечують комфорт і зручність. Вони мають сучасний і позачасовий дизайн.

Тапочки CROCS Classic Cruella II

Човники VROCS Classic Cruela привертають увагу, як і ви в них. Легендарне взуття Crocs з унікальним принтом і декором, натхненним всесвітньо відомою героїнею Круеллою де Віль, досягла вершини модної індустрії. Є також 14 знімних прикрас у стилі Cruella Jibbitz, включаючи 2 помпони в чорно-білому вигляді персонажа

Ціна на момент огляду: 2 104 Грн

Тапочки CROCS Classic Bubble Block Slide

Тапочки CROCS Classic Bubble Block Slide в якісному дизайні – популярне взуття для літніх днів. Вони зручні. Вони підходять для дома, в місті та на воді.

Ціна на момент огляду: 1 094 Грн

Жіночі сучасні зручні тапочки Damen

Жіночі модні босоніжки від бренду Damen підійдуть для повсякденного носіння. Вони в абрикосовому варіанті. Також вражає більш висока підошва з малюнком.

Дитячі тапочки Puma в дизайні унісекс

Дитячі тапочки Puma унісекс виготовлені з якісного, міцного матеріалу. Вони легкі, дихаючі та комфортні на нозі. Вони підходять як для повсякденного носіння, так і для водного взуття.

Ціна на момент огляду: 612 Грн

Рожеві кросівки для дівчинки Adidas adilette Aquak EF1749

Рожеві дитячі тапочки з культовими смугами Adidas.

Ціна на момент огляду: 634 Грн

Розкішні жіночі сандали на платформі

Модні босоніжки на платформі в сучасному та зручному дизайні. Ці модні босоніжки на платформі RAINBOW мають 7-сантиметровий каблук із візерунком на підошві. Крім того, взуття оснащене широкими однотонними ремінцями.

Ціна на момент огляду: 851 Грн

Чоловічі сучасні та позачасові зручні шльопанці

Взуття, яке з нами вже понад шість тисяч років. І як не дивно, але зовні він за цей час змінився майже мінімально. Прості босоніжки з ремінцем між пальцями ніг у формі літери Y, отримали назву «шльопанці» за звук, який видають під час ходьби.

Ціна на момент огляду: 189 Грн

Літні жовті сандали Caprice

Сандалі CAPRICE жовтого кольору виготовлені з еко шкіри. Босоніжки на низькій танкетці. Вони забезпечують комфортну ходьбу і приємні на нозі.

Ціна на момент огляду: 1 921 Грн

Жіночі літні спортивні сандали Loap

Жіночі сандали Loop JADE мають підошву TPR і застібку на липучці. При ходьбі вони амортизують удари і забезпечують приплив свіжого повітря. Підходить для міста і для невибагливої поїздки.

Ціна на момент огляду: 660 Грн

Зручні дитячі в’єтнамки Aress

Дитячі шльопанці Aress ARION підходять для повсякденного носіння в літні місяці. Підошва виготовлена з піни EVA DUAL-DENSITY, яка відповідає вимогам більш міцної підошви і в той же час м’якої проміжної підошви.

Ціна на момент огляду: 72 Грн

Чоловічі кольорові шльопанці QUIKSILVER

Панове, вирушайте в теплу погоду в правильному взутті. Дівчата, якщо ви хочете придбати своїй половинці на літо чи відпустку якісне сучасне взуття, тоді зробіть ставку на ці стильні шльопанці. Чоловічі шльопанці Quiksilver Molokai Vortex в стильному і привабливому дизайні створені для сучасних і практичних чоловіків. Стильні, незмінні та дуже практичні шльопанці вирізняються своєю майстерністю та універсальністю використання.

Ціна на момент огляду: 543 Грн

Жіночі сандали Trendyol Rope

Вам подобається зручне взуття? Ви віддаєте перевагу позачасу? Бажаєте придбати зручні босоніжки, які виділяються своїм дизайном? Тоді ці унікальні жіночі босоніжки не повинні бути відсутніми в жодній взуттєвій коробці.

Ціна на момент огляду: 475 Грн

Дитячі непромокальні кросівки STAR

Діти ростуть як вода, тому не дивно, що нове взуття потрібно купувати. Якщо ви хочете якісні, зручні та універсальні, тоді неодмінно придбайте ці практичні кросівки .

Ціна на момент огляду: 713 Грн

Жіночі сандали на танкетці в блискучому дизайні

Блискучі сандали на танкетці привернуть увагу з першого погляду. Завдяки своєму дизайну сучасні босоніжки забезпечують комфортну ходьбу та комфорт протягом усього дня. Виготовлені з приємного і якісного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 784 Грн

Жіночі в’єтнамки в оригінальному дизайні

Пожвавіть свою взуттєву коробку унікальним предметом літнього взуття. З першого погляду він вразить вас оригінальним дизайном і красивим кольором. Колір, який підходить всім і є одним з модних і популярних. Взуття, яке влітку практично не знімаєш. Так, вони зручні. Ваш гаманець теж буде щасливий. Тут дійсно можна зробити багато чудових справ за невеликі гроші.

Ціна на момент огляду: 227 Грн

Жіночі тапочки з характерною металевою пряжкою

Жіночі стильні тапочки чорного кольору, прикрашені характерною металевою пряжкою спереду, забезпечують комфорт і комфорт при ходьбі. Вони сучасні та вічні. Тапочки мають відкритий носок і п’яту.

Ціна на момент огляду: 846 Грн

Дитячі гумові тапочки з веселим принтом

Вам потрібні тапочки для малюка? Тож вірте, що вони настільки порадують і привернуть увагу дитини, що дитина захоче їх носити. Більше не буде приставати малюка бігати босоніж. Тапочки , які підходять не тільки для літа, але пропонують набагато ширше використання, що оцінить кожен батько. Дитячі тапочки Alpine Pro HERRO привертають увагу з першого погляду красивим, веселим принтом

Ціна на момент огляду: 219 Грн

Чоловічі відкриті літні сандали CCC

Панове, виходьте зустрічати літню погоду в правильному взутті. Вирушайте в подорож в якісному взутті. Будьте в курсі цих босоніжок. Практичні, сучасні, позачасові та надзвичайно зручні босоніжки для повсякденного носіння. Чорні чоловічі босоніжки Ланетті підійдуть до будь-якого одягу за кольором і малюнком. Джентльмени також оцінять той факт, що на них не відразу видно плям чи бруду.

Ціна на момент огляду: 1 249 Грн

Шкіряні жіночі медичні тапочки EMMA Shoes золоті

Вдома та в місті – золоті шкіряні медичні тапочки EMMA Shoes ідеальний вибір для будь-якої ситуації. Вони зручні, практичні та стильні! Вони втілюють усі аспекти омріяного жіночого взуття на літо. Крім того, вони також позитивно впливають на ваше здоров’я, оскільки мають устілку анатомічної форми, яка створить відчуття, що ви на хмарі.

Ціна на момент огляду: 1 616 Грн

Легкі спортивні сандали Lee Cooper

Шукаєте зручні, але красиві спортивні босоніжки на літо? Взуття, яке можна використовувати не тільки для тривалих прогулянок, але й для спортивно-повсякденного вбрання? Спортивні босоніжки, які оцінять не тільки спортивно налаштовані жінки, а й сучасні мами, яким потрібне зручне взуття для тривалих прогулянок з коляскою або бігу за дитиною. Безсумнівним вибором стануть жіночі босоніжки Lee Cooper. Гарантія задоволення.

Ціна на момент огляду: 1 322 Грн

1 2 3