Літні сандали та тапочки

Повітряні босоніжки і легкі сліпони нерозривно пов’язані з літом. Зрештою, навіщо турбувати ноги в закритому та недихаючому взутті, коли у нас є можливість дати їм вільно дихати в зручних босоніжках і тапочках. До того ж це взуття надзвичайно практичне і може зі смаком доповнити літній образ. Ідеально підходить для маленьких дітей, чоловіків і жінок різного віку.

Широкий і барвистий вибір босоніжок і тапочок дає кожному вільний вибір і жодним чином його не обмежує. Тож чи віддаєте ви перевагу мінімалістичному вигляду босоніжок на тонких ремінцях, чи віддаєте перевагу більш міцному літньому взуттю, ми віримо, що у вас точно буде вибір. Навіть любительки високих підборів можуть вибрати альтернативу зручним босоніжкам на танкетці. Завдяки їм ваші ніжки будуть чарівними, і в той же час ви почуватиметеся на них впевнено та стабільно. Спекотним літом босоніжки і тапочки просто незамінні. Їх сучасна концепція дає вам не тільки надзвичайний комфорт, але й гарний вигляд, від якого вам не доведеться відмовлятися.

Сучасні жіночі літні сандали на еластичних ремінцях

Вам сподобаються літні босоніжки RAINBOW з пряжкою завдяки широким ремінцям, які підлягають ногам. При цьому дуже еластичний матеріал адаптується до форми стопи. Об’єм можна регулювати за допомогою декоративної застібки. Ідеально поєднується з джинсами, літніми тканинними брюками та спідницею.

Ціна на момент огляду: 633 Грн

Сучасні чоловічі в’єтнамки Big Star

Чоловічі шльопанці Big Star – це сучасні, позачасові, якісні та дуже зручні. Вони підкреслять ваш літній образ. Ви також можете носити їх вдома або на відпочинку як тапочки. Вони не можуть бути відсутніми у вашому багажі для відпустки. Вони виготовлені з якісного, міцного та приємного на дотик матеріалу.

Ціна на момент огляду: 465 Грн

Комфортні чоловічі тапочки проти ковзання

Тапочки для захисту ніг біля басейну. Модель революційного дизайну з технологією Grip+ забезпечує максимальне зчеплення навіть на мокрому асфальті. Нековзкі, гіпоалергенні та дуже зручні тапочки.

Ціна на момент огляду: 475 Грн

Дитячі сандалі Aqua-Speed для басейну

Треба подбати про безпеку дітей. Те ж саме стосується вибору відповідного дитячого взуття. Тут якісне, сучасне і дуже практичне дитяче взуття для басейну. Однак ви будете використовувати їх в основному протягом року. Завдяки дизайну він ідеально підходить.

Ціна на момент огляду: 300 Грн

Жіночі рожеві тапочки в класичному дизайні

Класичні замшеві тапочки в ефектному рожевому кольорі виділяються якісним і приємним матеріалом. Завдяки дизайну вони дуже зручні. Вони забезпечують комфорт навіть протягом усього дня на нозі.

Ціна на момент огляду: 316 Грн

Жіночі сандали в стилі sporty-casual

Жіночі сандали чорного кольору. Красиві босоніжки привернуть увагу з першого погляду. Вони забезпечують комфорт і зручність. Вони мають сучасний і позачасовий дизайн.

Тапочки CROCS Classic Cruella II

Човники VROCS Classic Cruela привертають увагу, як і ви в них. Легендарне взуття Crocs з унікальним принтом і декором, натхненним всесвітньо відомою героїнею Круеллою де Віль, досягла вершини модної індустрії. Є також 14 знімних прикрас у стилі Cruella Jibbitz, включаючи 2 помпони в чорно-білому вигляді персонажа

Ціна на момент огляду: 2 104 Грн

Тапочки CROCS Classic Bubble Block Slide

Тапочки CROCS Classic Bubble Block Slide в якісному дизайні – популярне взуття для літніх днів. Вони зручні. Вони підходять для дома, в місті та на воді.

Ціна на момент огляду: 1 094 Грн

Жіночі сучасні зручні тапочки Damen

Жіночі модні босоніжки від бренду Damen підійдуть для повсякденного носіння. Вони в абрикосовому варіанті. Також вражає більш висока підошва з малюнком.

Дитячі тапочки Puma в дизайні унісекс

Дитячі тапочки Puma унісекс виготовлені з якісного, міцного матеріалу. Вони легкі, дихаючі та комфортні на нозі. Вони підходять як для повсякденного носіння, так і для водного взуття.

Ціна на момент огляду: 612 Грн

Рожеві кросівки для дівчинки Adidas adilette Aquak EF1749

Рожеві дитячі тапочки з культовими смугами Adidas.

Ціна на момент огляду: 634 Грн

Модні жіночі тапочки CROCS

Зробіть своє літо красивішим. Насолоджуйся життям. Придбайте сліпони – модне взуття, відоме в усьому світі. Протягом багатьох років тапочки не тільки вироблялися в будь-якій точці світу, але їх стиль і зовнішній вигляд також змінювалися, розвивалися і рухалися далі. Сьогодні вони можуть як слід засліпити. Як саме ці. Хто б міг встояти?

Ціна на момент огляду: 2 472 Грн

Коричневі сандали на ремінцях Lanetti

Вам подобається зручне і водночас позачасове взуття? Ви ненавидите купувати та вибирати відповідне взуття? Вам потрібні зручні та якісні босоніжки? Тоді ця модель вам сподобається. Босоніжки Ланетті в коричневому дизайні призначені для літа. Проте прослужить не один літній сезон, завдяки якісному дизайну та позачасовому стилю.

Ціна на момент огляду: 1 028 Грн

Розкішні жіночі сандали на платформі

Модні босоніжки на платформі в сучасному та зручному дизайні. Ці модні босоніжки на платформі RAINBOW мають 7-сантиметровий каблук із візерунком на підошві. Крім того, взуття оснащене широкими однотонними ремінцями.

Ціна на момент огляду: 851 Грн

Дитяче сабо Crocs в рожево-білому поєднанні

Дитячі крокси рожево-білого кольору мають практичний ремінець на п’яті для надійної фіксації стопи. Внутрішня устілка з канавками. Взуття також підходить для використання у воді, а також взуття на вулиці.

Ціна на момент огляду: 1 234 Грн

Елегантні жіночі сандали на ремінці

Жіночі босоніжки від бренду Graceland також оцінять леді, які рідко ходять на підборах. Вони мають універсальний чорний колір, тому їх легко поєднувати з одягом. Каблук висотою 8 см красиво витягує вашу фігуру і стрункішими ноги. Босоніжки порадують вас своїм позачасовим, легким дизайном, який ніколи не вийде з моди.

Ціна на момент огляду: 1 110 Грн

Жіночі сандали на ремінці з більш широким каблуком

Не тільки завдяки дедалі довшим теплим дням, вони користуються більшим попитом. Босоніжки, які ви носите не тільки влітку. І не тільки протягом одного сезону. Вам досить чорних туфель ? Бажаєте цікаву і водночас позачасову модель? Є. Він виділяється не тільки своєю позачасовістю, але й своїм матеріалом. Робіть ставку на якість.

Ціна на момент огляду: 713 Грн

Чоловічі сучасні та позачасові зручні шльопанці

Взуття, яке з нами вже понад шість тисяч років. І як не дивно, але зовні він за цей час змінився майже мінімально. Прості босоніжки з ремінцем між пальцями ніг у формі літери Y, отримали назву «шльопанці» за звук, який видають під час ходьби.

Ціна на момент огляду: 189 Грн

Жіночі туристичні сандали на ремінці

Шкіряні туристичні сандалі ідеально підходять для повсякденних походів у гарну та суху погоду. Якою була наша мета? Зручні босоніжки на чіпкій підошві для літніх прогулянок природними стежками. Шкіряна устілка та верх сприяють кращій гігієнічності взуття.

Ціна на момент огляду: 1 586 Грн

Чорні чоловічі шкіряні сандали GO SOFT

Чоловічі чорні шкіряні босоніжки GO SOFT відрізняються непідвладним часу дизайном і якісним матеріалом. Шкіряні чорні босоніжки з ремінцем і відкритою п’ятою забезпечують максимальний комфорт і комфортну ходьбу.

Ціна на момент огляду: 713 Грн

Дитячі туристичні сандали сіро-жовтого кольору

Дитячі босоніжки для піших прогулянок на півдня в суху і теплу погоду. Легкий і зручний для літніх поїздок. Застібається на практичну липучку.

Ціна на момент огляду: 337 Грн

Чорні замшеві літні сандали на високій танкетці

Шукаєте взуття, яке допоможе вам набрати кілька сантиметрів росту і при цьому буде зручним? У такому разі зробіть ставку на ці чорні замшеві туфлі на танкетці, які завжди супроводжуватимуть вас у повному комфорті під час прогулянок по місту чи бігу до автобуса. Відкриті босоніжки на танкетці – відмінний компроміс між взуттям на підборах і зручними низькими босоніжками.

Ціна на момент огляду: 832 Грн

Якісні сучасні тапочки CROCS

Високоякісні тапочки CROCS в чорному дизайні виготовлені з якісного і міцного матеріалу. Зручне взуття в зручному дизайні. П’ятковий ремінь для надійної фіксації стопи. Внутрішня устілка з канавками.

Ціна на момент огляду: 1 999 Грн

Літні жовті сандали Caprice

Сандалі CAPRICE жовтого кольору виготовлені з еко шкіри. Босоніжки на низькій танкетці. Вони забезпечують комфортну ходьбу і приємні на нозі.

Ціна на момент огляду: 1 921 Грн

1 2 3 5