Жіночі тапочки на танкетці

Модні жіночі тапочки CROCS

Зробіть своє літо красивішим. Насолоджуйся життям. Придбайте сліпони – модне взуття, відоме в усьому світі. Протягом багатьох років тапочки не тільки вироблялися в будь-якій точці світу, але їх стиль і зовнішній вигляд також змінювалися, розвивалися і рухалися далі. Сьогодні вони можуть як слід засліпити. Як саме ці. Хто б міг встояти?

Ціна на момент огляду: 2 472 Грн

Жіночі сучасні тапочки на танкетці

Шукаєте літні черевики? Бажаєте придбати такий, який можна взяти на роботу чи в місто? Вам подобаються сучасні речі, які водночас зручні? Тоді ваша підставка для взуття оживе, а ваш не тільки літній наряд освіжать ці красиві тапочки.

Ціна на момент огляду: 840 Грн

Жіночі тапочки декоровані металевими шпильками

Вам подобаються сучасні, позачасові та шикарні речі, на які можна покластися навіть через кілька років? Тоді ці чудові тапочки на танкетці в джинсовому стилі не можуть бути відсутніми у вашій колекції взуття. З ними можна влаштувати багато шоу і водночас вони є запорукою комфорту. Вони додадуть зросту, впевненості в собі і вашої привабливості.

Ціна на момент огляду: 685 Грн

Шкіряні жіночі тапочки на високій платформі EMMA Shoes

Красиво тримає ногу в оптимальній формі і рівномірно розподіляє її навантаження. Завдяки анатомічній шкіряній устілці, взуття не тільки буде красиво сидіти на вас, але і в той же час ви відчуєте молодість у своєму дизайні. Вдома, на роботі чи у відпустці іспанський бренд взуття EMMA пропонує тапочки, в які ви миттєво закохаєтесь у всіх відношеннях.

Ціна на момент огляду: 2 457 Грн