Жіночі босоніжки на підборах

Босоніжки на підборах – це дуже жіночно і сексуально! Завдяки цьому вони належать і завжди належатимуть до найпривабливішого жіночого взуття. Вони ідеально підходять як для повсякденного носіння влітку, так і для світського одягу на святкових подіях. Дуже елегантно і благородно виглядають жіночі босоніжки на підборах.

Кожна жінка повинна мати хоча б одну пару цього привабливого взуття. Бажано в чорному, можливо білому або тілесному варіанті. Ці три нейтральних кольори найкраще поєднуються з іншим одягом. А який фасон жіночих босоніжок на підборах вибрати? Найбільш універсальні босоніжки мають широкий і трохи нижчий каблук. Завдяки йому вам буде зручно ходити у взутті, навіть якщо ви не звикли до підборів. Босоніжки на широкому каблуці також можна використовувати для танців або балів. Влітку босоніжки на танкетці неодмінно стануть у нагоді, оскільки вони дуже добре виглядають як з шортами, так і з сукнями в квіточку.

Чорні жіночі сандали RIEKER прикрашені стразами

Сліпони RIEKER зі штучної шкіри з імітацією нубуку чорного кольору, прикрашені стразами та вирізами зверху. Каблук покритий синтетичним матеріалом. Пом’якшена устілка всередині. Супінатори, закріплені пружиною, дозволяють легко надягати та ідеально прилягати до стопи.

Ціна на момент огляду: 2 344 Грн

Елегантні жіночі сандали на ремінці

Жіночі босоніжки від бренду Graceland також оцінять леді, які рідко ходять на підборах. Вони мають універсальний чорний колір, тому їх легко поєднувати з одягом. Каблук висотою 8 см красиво витягує вашу фігуру і стрункішими ноги. Босоніжки порадують вас своїм позачасовим, легким дизайном, який ніколи не вийде з моди.

Ціна на момент огляду: 1 110 Грн

Жіночі сандали на ремінці з більш широким каблуком

Не тільки завдяки дедалі довшим теплим дням, вони користуються більшим попитом. Босоніжки, які ви носите не тільки влітку. І не тільки протягом одного сезону. Вам досить чорних туфель ? Бажаєте цікаву і водночас позачасову модель? Є. Він виділяється не тільки своєю позачасовістю, але й своїм матеріалом. Робіть ставку на якість.

Ціна на момент огляду: 713 Грн

Чорні замшеві літні сандали на високій танкетці

Шукаєте взуття, яке допоможе вам набрати кілька сантиметрів росту і при цьому буде зручним? У такому разі зробіть ставку на ці чорні замшеві туфлі на танкетці, які завжди супроводжуватимуть вас у повному комфорті під час прогулянок по місту чи бігу до автобуса. Відкриті босоніжки на танкетці – відмінний компроміс між взуттям на підборах і зручними низькими босоніжками.

Ціна на момент огляду: 832 Грн

Сучасні сандали на танкетці в поєднанні чорного і золотого

Купувати взуття на літо – одне з найприємніших справ. З одного боку, це період, який є найпопулярнішим для серіалу. Для всіх дівчат і жінок, які хочуть бути стильними і водночас потребують зручного та універсального взуття. бути в. У цих босоніжках ви будете.

Ціна на момент огляду: 1 268 Грн

Жіночі стильні сандали на підборах

Дівчата, а вам подобається взуття, яке можна носити як на роботу, так і в театр чи вечірню вечірку? Ви віддаєте перевагу позачасовому взуттю? Тоді ці красиві босоніжки на підборах не повинні бути відсутніми у вашій колекції взуття. Вони додадуть зросту і впевненості в собі.

Ціна на момент огляду: 633 Грн

Бежеві босоніжки на каблуці з ремінцем

Жіночі бежеві босоніжки в позачасовому дизайні виготовлені з якісної еко замші. Босоніжки на ремінцях з більш широким каблуком роблять ходьбу комфортнішою. У той же час вони зроблять ваші ноги вищими і стрункішими.

Ціна на момент огляду: 1 587 Грн

Сучасні еспадрільї на платформі

Фіолетові жіночі еспадрільї на платформі в сучасному та позачасовому дизайні. Застібка на пряжку. Прикрашений золотими елементами. Вони забезпечують комфорт. Гарно виглядають на ніжці.

Ціна на момент огляду: 1 062 Грн

Жіночі лаковані босоніжки на підборах

Яка жінка не любить взуття?! А ще краще з високими підборами, які додадуть впевненості в собі, підкреслять сексуальність і додадуть привабливості. Красиво витягує фігуру і стрункість ніжок. Принаймні одне літнє взуття на підборах не може бути відсутнім у вашому вбранні. Підсилює шарм вбрання.

Ціна на момент огляду: 695 Грн

Жіночі сандали на високому, більш широкому каблуці

Нехай кольори у вашій взуттєвій коробці. Є кілька причин придбати ці красиві барвисті босоніжки.

Ціна на момент огляду: 856 Грн

Босоніжки на високій танкетці з ремінцями

Модні босоніжки на танкетці з ефектними ремінцями. Ці модні босоніжки гарантовано привернуть увагу і чудово поєднуються з багатьма образами.

Ціна на момент огляду: 1 146 Грн

Яскраво-жовті жіночі еспадрільі Calvin Klein

Бренд Calvin Klein відомий у всьому світі. Багато людей тяжіють до нього як до бренду, який знає моду та виробляє лише найякісніші речі. І це теж правда, адже саме на цих атрибутах американський бренд будує свої колекції жіночого та чоловічого одягу. В останні роки Calvin Klein також почав створювати взуття, яке поєднує в собі унікальність і практичність.

Ціна на момент огляду: 3 064 Грн

Елегантні босоніжки на високому каблуці з ремінцями

Жіночі босоніжки DEBRA в рожево-золотистому дизайні привернуть вашу увагу, і в них ви не залишитеся без уваги. Взуття зі шкірозамінника ідеально сидить на нозі завдяки дизайну та приємному матеріалу. Босоніжки з ремінцями і високим широким каблуком візуально стрункішають ваші ноги, додадуть зросту та впевненості в собі. У цих босоніжках ви гарантовано досягнете успіху навіть у свого побратима. Босоніжки розроблені з ремінцем на супінаторі та застібкою з регулюванням окружності для максимального комфорту під час ходьби.

Ціна на момент огляду: 884 Грн

Жіночі стильні босоніжки на платформі

Модні босоніжки на платформі унікальні та зручні. Ці модні босоніжки на платформі RAINBOW мають підбори висотою 7 см із візерунком на підошві. Крім того, взуття оснащене широкими однотонними ремінцями. Босоніжки застібаються на п’яту на пряжку для ідеальної посадки. Чудово поєднується з одягом для відпочинку – як з джинсами, так і з шортами та легінсами.

Ціна на момент огляду: 867 Грн