Дитячі водяні туфлі

Дитячі сандалі Aqua-Speed для басейну

Треба подбати про безпеку дітей. Те ж саме стосується вибору відповідного дитячого взуття. Тут якісне, сучасне і дуже практичне дитяче взуття для басейну. Однак ви будете використовувати їх в основному протягом року. Завдяки дизайну він ідеально підходить.

Ціна на момент огляду: 300 Грн

Дитячі тапочки Puma в дизайні унісекс

Дитячі тапочки Puma унісекс виготовлені з якісного, міцного матеріалу. Вони легкі, дихаючі та комфортні на нозі. Вони підходять як для повсякденного носіння, так і для водного взуття.

Ціна на момент огляду: 612 Грн

Рожеві кросівки для дівчинки Adidas adilette Aquak EF1749

Рожеві дитячі тапочки з культовими смугами Adidas.

Ціна на момент огляду: 634 Грн

Рожеві гумові дитячі в’єтнамки Nike

Шукаєте відповідне дитяче взуття на літо? Шльопанці незамінні. Він сподобається кожній дівчинці. Тут у якісному дизайні від відомого бренду. Тип взуття, яким дитина буде користуватися не тільки влітку. Також цінуються шльопанці під час відвідування громадського басейну.

Ціна на момент огляду: 807 Грн

Дитяче сабо Crocs в рожево-білому поєднанні

Дитячі крокси рожево-білого кольору мають практичний ремінець на п’яті для надійної фіксації стопи. Внутрішня устілка з канавками. Взуття також підходить для використання у воді, а також взуття на вулиці.

Ціна на момент огляду: 1 234 Грн

Дитячі непромокальні кросівки STAR

Діти ростуть як вода, тому не дивно, що нове взуття потрібно купувати. Якщо ви хочете якісні, зручні та універсальні, тоді неодмінно придбайте ці практичні кросівки .

Ціна на момент огляду: 713 Грн

Якісні в’єтнамки в сучасному дизайні не тільки для води

Шльопанці для водних видів спорту для прогулянок біля води. Вони підходять всім. Прості та практичні шльопанці, які легко одягаються та дуже швидко сохнуть. Ідеально підходить для відпочинку біля води.

Ціна на момент огляду: 190 Грн

Дитячі гумові тапочки з веселим принтом

Вам потрібні тапочки для малюка? Тож вірте, що вони настільки порадують і привернуть увагу дитини, що дитина захоче їх носити. Більше не буде приставати малюка бігати босоніж. Тапочки , які підходять не тільки для літа, але пропонують набагато ширше використання, що оцінить кожен батько. Дитячі тапочки Alpine Pro HERRO привертають увагу з першого погляду красивим, веселим принтом

Ціна на момент огляду: 219 Грн

Дитячі літні сандали Paw Patrol

Дитячі сандали Paw Patrol сподобаються кожній дитині. Дитячі босоніжки ідеальні для басейну, пляжу або прогулянки. Вони мають застібку на липучці. Їх зручно носити. З мотивом веселого характеру.

Ціна на момент огляду: 396 Грн

Дитячі спортивні сандали NIKE

Навіть маленькі дівчатка хочуть подобатися і бути красунчиками. Порадуйте свою доньку, онуку практичним, якісним та сучасним взуттям. Красиві рожеві босоніжки Nike порадують вас. Дитячі спортивні босоніжки Nike SUNRAY ADJUST 5 рожевого кольору підходять як для сухого, так і для водного використання. Вони привертають увагу як дитини, так і батьків. Ви оціните саму обробку.

Дитячі літні крокси помаранчеві

Дитячі крокси Classic в помаранчевому дизайні виготовлені з якісного матеріалу. Вони підходять для будь-якого випадку. Вони мають типовий повний носок і відкриту п’яту. Ремінець на п’яті призначений для надійної фіксації ніжки дитини. Взуття, яке підкорює кожну дитину своїм дизайном, цінне для батьків з точки зору матеріалу.

Ціна на момент огляду: 802 Грн

Барвисті дитячі шльопанці Aress

Дитячі шльопанці Aress APPLEBAY підходять для повсякденного носіння в літні місяці. Широкі текстильні лямки підбиті для більшого комфорту. Підошва виготовлена з піни EVA DUAL-DENSITY, яка відповідає вимогам більш міцної підошви і в той же час м’якої проміжної підошви.

Ціна на момент огляду: 80 Грн

Дитячі крокси чорно-зеленого кольору

Дитячі Crocs-Crocband в класичному і типовому дизайні для цього виду взуття вразять вас з першого погляду поєднанням кольорів. Чорні крокси пожвавлені контрастним зеленим і жовтим. Вони виглядають тим цікавіше і водночас цінні, оскільки, з іншого боку, на них відразу не видно бруду. Що вітається для дитячого взуття.

Ціна на момент огляду: 1 589 Грн

Дитячі тапочки Aqua-Speed

Дитячі тапочки для басейну Aqua-Speed виготовлені з м’якого, легкого і стійкого до стирання матеріалу EVA. Мають зручну внутрішню поверхню і нековзку підошву. Ремінець на п’яті запобігає ковзанню ноги. Тапочки містять отвори, що забезпечують вентиляцію та дозволяють воді стікати з взуття.

Ціна на момент огляду: 293 Грн

Дитячі сапоги в привабливому дизайні

Дитячі сабо Little Frog. Станьте героєм Coqui самі, все станеться, коли ви їх одягнете. Легкий і зручний, він ідеально сидить завдяки еластичному ремінцю на п’яті. Нековзкий матеріал CoquiAir. Дизайн Coqui.

Ціна на момент огляду: 818 Грн

Дитячі в’єтнамки унісекс QUIKSILVER

Хочете купити дитяче взуття на літо? Потрібне якісне дитяче взуття для відпочинку? Ви відвідуєте з дітьми громадські басейни? Вам подобається практичне взуття універсального призначення та в дизайні унісекс? Тоді неодмінно купіть своїй малечі ці сучасні шльопанці.

Ціна на момент огляду: 468 Грн